Businessloop

Naast de vele duizenden individuele hardlopers doen jaarlijks ook honderden bedrijventeams mee aan de Businessloop van de NN Egmond Halve Marathon. Gezamenlijk trainen voor de meest legendarische halve marathon van Nederland, kilometers delen op het schitterende parcours langs de Noord-Hollandse kust en na afloop met elkaar een drankje doen in de gezellige Businesstent. Kies voor deze sportieve manier van teambuilding en ga samen met jouw bedrijf de uitdaging aan!

Inschrijven

De inschrijving voor de NN Egmond Halve Marathon 2021 gaat binnenkort van start.

Deelname is mogelijk met teams van maximaal tien personen. Per aanmelding voor de Businessloop betaal je het hoge tarief. Zorg dat je bent aangemeld met je account om gebruik te maken van het lage tarief als je meer teams wilt toevoegen. Ga naar het persoonlijke account, kies de optie team beheren. Onderaan de pagina kies je voor de optie “voeg meer teams toe”.

Een aantal belangrijke punten met betrekking tot de inschrijfprocedure:
  • Betaling is mogelijk via iDEAL, creditcard of via een factuur. Bij stap 5 in de inschrijfmodule kun je kiezen voor deze betaalmethode;
  • Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging en een toegangscode, waarmee je jouw lopers kunt uitnodigen om deel te nemen in het team;
  • De gegevens van de deelnemers hoef je dus niet paraat te hebben bij de inschrijving;
  • De namen kunnen tot 9 januari 11.59 uur worden ingevoerd en gewijzigd.
  • Prijzen in het inschrijfsysteem zijn incl. BTW. 

Businesspakket

Bij afname van het Businesspakket kun je rekenen op een aantal extra’s, zoals een bevoorrechte startpositie, een teamfoto en aparte omkleed mogelijkheid speciaal voor businessteams. Bekijk hier het complete businesspakket.

Wedstrijd Businessloop

Voor de beste drie bedrijven (de eerste vijf lopers tellen voor het klassement) van de Wedstrijd Businessloop en het beste bedrijf bij de Recreatie Businessloop zijn er aantrekkelijke prijzen te winnen (alleen op de halve marathon). Het winnende bedrijf van de wedstrijd krijgt een speciale trofee tijdens de prijsuitreiking. In de persoonlijke Businessloop rangschikking van de wedstrijd zijn ook voor de beste drie lopers prijzen te winnen. De 10,5 km Businessloop is alleen een Recreatieloop, waarbij geen prijzen worden uitgereikt.

De prijzen voor de winnende businessteams zullen naar de betreffende teams worden toegestuurd per post. 

Businessloop Egmond Halve Marathon