• Businessloop

Businessloop

Naast de vele duizenden individuele hardlopers doen jaarlijks ook honderden bedrijventeams mee aan de Businessloop van de NN Egmond Halve Marathon. Gezamenlijk trainen voor de meest legendarische halve marathon van Nederland, kilometers delen op het schitterende parcours langs de Noord-Hollandse kust en na afloop met elkaar een drankje doen in de gezellige Businesstent. Kies voor deze sportieve manier van teambuilding en ga samen met jouw bedrijf de uitdaging aan!

Inschrijven

Inschrijven voor de Businessloop is mogelijk vanaf maandag 13 augustus 2018. Let op! Per aanmelding voor de Businessloop betaal je het hoge tarief. Indien je voor jouw bedrijf tweemaal het inschrijfformulier invult, betaal je dus twee keer het hoge tarief. Het is niet mogelijk om twee verschillende aanmeldingen van hetzelfde bedrijf samen te voegen tot één aanmelding. De tarieven voor de Businessloop zijn exclusief 21% BTW.

Business halve marathon eerste team € 520,-
Inschrijven
Business halve marathon volgende team(s) € 370,-
Inschrijven
Business kwart marathon eerste team € 370,-
Inschrijven
Business kwart marathon volgende team(s) € 260,-
Inschrijven

Businesspakket

Bij afname van het Businesspakket kun je rekenen op aantal extra’s, zoals een bevoorrechte startpositie, een teamfoto en toegang tot de verwarmde Businesstent. Bekijk hier het complete businesspakket.

Wedstrijd Businessloop

Voor de beste drie bedrijven (de eerste vijf lopers tellen voor het klassement) van de Wedstrijd Businessloop en het beste bedrijf bij de Recreatie Businessloop zijn er aantrekkelijke prijzen te winnen (alleen op de halve marathon). Het winnende bedrijf van de wedstrijd krijgt een speciale trofee tijdens de prijsuitreiking. In de persoonlijke Businessloop rangschikking van de wedstrijd zijn ook voor de beste drie lopers prijzen te winnen. De 10,5 km Businessloop is alleen een Recreatieloop, waarbij geen prijzen worden uitgereikt.

De prijsuitreiking van de Businessloop vindt om 15.30 uur plaats in Sporthal de Watertoren.