Egmond Mini Marathon

Ben jij tussen de 4 en 13 jaar en een echte bikkel? Doe dan mee aan de Egmond Mini Marathon! De Egmond Mini Marathon bestaat uit een uitdagend parcours van 1 km met een versie in Egmond aan Zee en komende editie voor het eerst ook op Camping Bakkum. De start in Egmond aan Zee is op het Burgemeester Eymaplein, waarna vervolgens via het centrum naar de officiële finish van de kwart marathon op de Zeeweg wordt gelopen. Ook op Camping Bakkum wordt gelopen over het officiële parcours van de NN Egmond Halve Marathon.

Inschrijven

Lijkt het je leuk om mee te lopen? Schrijf je dan online in en ontvang jouw startnummer met tijdregistratie per post thuis. De inschrijving is inclusief een unieke medaille, een flesje water bij de finish en foto’s van jouw race.

 

 

Egmond Mini Marathon € 3,50
Inschrijven

Start en finish

De start van de Egmond Mini Marathon (Egmond aan Zee) is op het Burgemeester Eymaplein, waarna het rennen kan beginnen.

STARTTIJD AFSTAND LEEFTIJDSCATEGORIE STARTNUMMER KLEUR STARTNUMMER
09.50 uur 1 km Jongens en meisjes 10 – 13 jaar K801 – K1200 Geel
09.57 uur 1 km Jongens en meisjes 7 – 9 jaar K401 – K800 Groen
10.04 uur 1 km Jongens en meisjes 4 – 6 jaar K1 – K400 Rood

 

Start en Finish (Camping Bakkum)

De start van de Egmond Mini Marathon (Camping Bakkum) is vanaf 11.00 uur op Camping Bakkum, waarna het rennen kan beginnen. Kinderen lopen in de categorieen 4 – 6 jaar, 7- 9 jaar en 10 – 13 jaar.

Parcours Egmond aan Zee

De Egmond Mini Marathon heeft een uitdagend parcours van 1 km. De start is vernieuwd dit jaar, je start namelijk op het Eymaplein in Egmond aan Zee. Vervolgens ren je door het centrum naar de officiële finish van de kwart marathon op de Zeeweg.Routekaart Egmond Mini Marathon

Parcours Camping Bakkum

De Egmond Mini Marathon heeft een uitdagend parcours van 1 km over Camping Bakkum, waar ook NN Egmond Halve Marathon later die dag langs komt. Meer informatie hierover volgt.