Egmond Mini Marathon

Ben jij tussen de 6 en 13 jaar en een echte bikkel? Doe dan mee aan de Egmond Mini Marathon! De Egmond Mini Marathon bestaat uit een uitdagend parcours van 1 km. De start is op het strand, waarna vervolgens via de hoofdstrandopgang door wordt gelopen naar de officiële finish van de NN Egmond Halve Marathon op de Boulevard Noord.

Inschrijven

Lijkt het je leuk om mee te lopen? Schrijf je dan online in en ontvang jouw startnummer met tijdregistratie per post thuis. De inschrijving is inclusief een unieke medaille, een flesje Isostar bij de finish en foto’s van jouw race. Er zijn bovendien mooie prijzen voor de winnaars per leeftijdscategorie.

Inschrijven is ook mogelijk ter plaatse op zondag 13 januari bij Strandpaviljoen Bad Noord de Zeester.  Je ontvangt dan direct je startnummer. Jouw gelopen tijd komt dan met vertraging, van ongeveer een week, in de uitslagen.

Egmond Mini Marathon € 3,50
Inschrijven

Start en finish

De start van de Egmond Mini Marathon is bij Strandpaviljoen Bad Noord de Zeester, waarna het zwoegen door het zand kan beginnen.

Starttijd Categorie Startnummer Kleur startnummer
11.00 uur Meisjes 10 – 13 jaar K401 – K600 Zwart/roze
11.00 uur Jongens 10 – 13 jaar K601 – K800 Zwart/blauw
11.07 uur Meisjes 6 – 9 jaar K1 – K200 Rood/roze
11.07 uur Jongens 6 – 9 jaar K201 – K400 Rood/blauw

Direct na de finish op de Boulevard Noord is er een prijsuitreiking. De snelste drie jongens en meisjes per categorie komen op het podium te staan.