Training

Midwinterduinloop

14 december 2019

Wanneer je in training bent voor de NN Egmond Halve Marathon of kwart marathon, mag de Midwinterduinloop niet ontbreken in je trainingsschema. Op zaterdag 14 december kun je kiezen voor een route van 16,8 of 7,6 km, een ideale voorbereiding op beide onderdelen! Ook als je niet in training bent voor de NN Egmond Halve ­Marathon, ben je natuurlijk van harte welkom bij deze run. Je loopt door het bos, de duinen en over de heide van het Noordhollands Duinreservaat, waar je zomaar een kudde wilde paarden of Schotse Hooglanders kunt tegenkomen.

Klik hier voor meer informatie.

DEM Denneman Strand Cross

17 november 2019

Een van de acht onderdelen van het RunX Haarlem Crosscircuit is de DEM Denneman Strand Cross, die zondag 17 november gelopen wordt. Naast kortere afstanden voor de kinderen en de G-atleten, bestaat het hoofdparcours uit een ronde van 3,3 km die 1, 2 of 3 keer wordt afgelegd, afhankelijk van de categorie. De start is bij de strandopgang bij Heliomare in Wijk aan Zee. 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

 

 

Strand- & Duinlopen A.V. Castricum

1 december 2019 en 5 januari 2020

Ter voorbereiding op de NN Egmond Halve Marathon kun je ook kiezen voor de Strand- & Duinlopen van A.V. Castricum. De start en finish zijn bij de atletiekbaan in Castricum. Het parcours van de diverse afstanden loopt door het prachtige duingebied van PWN en over het strand. Bij de eerst volgende twee loopjes kun je kiezen uit de onderstaande afstanden:

  • 1 december 2019: 2,3 km / 4,0 km / 10,1 km / 15 km (wedstrijd)
  • 5 januari 2020: 2,3 km / 4,0 km / 10,1 km (wedstrijd) / 15 km

Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Trainingen Running Holland in Amsterdam

Hardloopschool Running Holland organiseert cursussen in voorbereidingen op de 10,5 km en de 21,1 km van de NN Egmond Halve Marathon. De trainingen zijn compleet met veel individuele aandacht een aanwijzingen en worden aangeboden op 7 locaties in de stad en op 4 verschillende niveau’s.