• Run your world

Run your world

De wereld is groot. Hij draait maar door, voor alles en iedereen. Maar soms is de wereld even heel klein. Dan draait hij volledig om jou. Wie je ook bent, waar je ook staat. En gaat.

Op 14 januari draait de wereld om Egmond. Misschien staat hij zelfs wel even stil. Die dag heb jij maar één doel. Hier doe je het voor. Dit is jouw wereld.

Nu is het tijd om je koers te kiezen. Je ritme te vinden. Laat Egmond toe in jouw wereld. Waar je ook bent. Ga juist op zoek en kies voor zand tussen je tenen. Neem de weg met de meeste weerstand. Wees niet bang voor natte voeten: trotseer de regen en pak de diepste plassen.

Het is tijd om de wereld naar jouw hand te zetten. Run your world.

Naast de Saucony Egmond Halve Marathon organiseert Le Champion in januari nog twee evenementen in Egmond aan Zee. Op de zaterdag voorafgaand aan de halve marathon vindt traditiegetrouw de strandrace AGU Egmond-Pier-Egmond plaats. Tijdens dit evenement mountainbiken de deelnemers via het strand naar Wijk aan Zee en weer terug. Ook organiseert Le Champion twee weken later de Egmond Wandel Marathon tegen reuma. Tijdens deze wandeltocht lopen de deelnemers in twee dagen tijd een hele marathon.