Extra te bestellen

Wil je jouw Egmond beleving compleet maken? Kijk dan hieronder voor de extra opties!

Saucony Runningshirt
Bestel het Saucony Runningshirt voor slechts € 19,95 tijdens jouw inschrijving.  Je kunt kiezen uit een herenshirt (recht model) of een damesshirt (getailleerd model). De shirts zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL.

Egmond Hydrobag
Ook als het buiten koud is, moet je voldoende drinken. Met de Egmond hydrobag van Runnersworld draag je gemakkelijk 1,5 liter sportdrank mee naar keuze. De comfortabele rugzak is voorzien van een gemakkelijk te gebruiken drinkslang. De hydrobag is alleen exclusief te bestellen via het inschrijfformulier voor € 49,95 per stuk.

Buskaartje
Om gebruik te kunnen maken van de pendelbussen, is een buskaartje vereist. Je kunt het buskaartje vooraf bij je inschrijving bestellen voor € 3,95. Kaartjes zijn daarnaast bij vertrek van de bussen voor € 5,00 per stuk verkrijgbaar. Kinderen t/m 12 jaar reizen gratis met de pendelbus. Bekijk hier alle informatie over de pendelbussen.

Medaille inleg
Wil je jouw medaille een extra persoonlijk karakter geven, dan kun je jouw medaille personaliseren door middel van een gegraveerd plaatje met daarop je naam en tijd. Je kunt deze extra service bestellen voor € 5,50. Bekijk hier alle informatie over de medaille inleg.

SMS Service
Wil je meteen de doorkomsttijden weten van een deelnemer? MYLAPS biedt je die mogelijkheid met de MYLAPS SMS-Service. Bekijk hier alle informatie over de SMS Service.

Lid worden Le Champion
Ben jij een échte hardloopfan en wil jij meedoen aan de gaafste hardloopevenementen? Word dan lid van Le Champion en ontvang vier keer per jaar het Le Champion magazine en korting bij diverse speciaalzaken. Daarnaast kun jij als Le Champion lid vooraan starten bij de NN Egmond Halve Marathon. Bekijk hier alle informatie over lid worden.

Donatie goede doel
We hebben dit jaar gekozen voor PWN als ons goede doel. Samen met jou willen we hen helpen bij het vergroten van de aantrekkingskracht van haar natuurgebieden op bijen en andere bestuivers. Doe een donatie bij inschrijving voor deze kleine, maar belangrijke hoofdrolspelers in de natuur. Klik hier voor meer informatie over het goede doel.