• Inschrijving goede doelen

Inschrijving goede doelen

Inschrijfgeld

Goede Doelenloop halve marathon
De kosten bedragen € 370,- per team, exclusief BTW (inclusief € 150,- korting op het eerste team).

Goede Doelenloop kwart marathon
De kosten bedragen € 260,- per team, exclusief BTW (inclusief € 110,- korting op het eerste team).

Goede doelen die zijn aangesloten bij het Goede Doelen Project, profiteren tevens van de onderstaande voordelen:

  • Starten in het goede doelen vak (voor de grote massa);
  • Opname informatie op www.sauconyegmondhalvemarathon.nl waarbij deelnemers opgeroepen worden ook voor een goed doel te gaan lopen;
  • Promotie in nieuwsbrieven;
  • Promotie in deelnemersinformatie;
  • Mogelijkheid plaatsing tijdens de Saucony Egmond Halve Marathon in Sporthal De Watertoren in Egmond aan Zee. Een kraam wordt beschikbaar gesteld door Le Champion. Catering van jouw medewerkers/vrijwilligers dient door jezelf geregeld te worden. Voor elektriciteit vragen we een vergoeding van € 25,- (excl. BTW);

Natuurlijk is het ook mogelijk om als goed doel aan de Businessloop deel te nemen. De korting op het eerste team vervalt dan en de overige voordelen, die hiervoor zijn benoemd, gelden dan ook niet.

Extra
Elk goed doel heeft de mogelijkheid om bij voorinschrijving extra Saucony Egmond Halve Marathon Runningshirts te bestellen voor € 19,95 (incl. BTW) per stuk.

Alleen goede doelen, die door de belastingdienst zijn aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), kunnen aan het Saucony Egmond Halve Marathon goede doelen project meedoen.

Voorwaarden (o.a. bij annulering)
Klik hier voor de voorwaarden.


Donaties werven via Pifworld

Pifworld is het online platform waar deelnemers makkelijk voor jou in actie kunnen komen. Maar er kan nog veel meer. Jij als non-profit kan makkelijk projecten en events toevoegen, een community om je organisatie bouwen, vacatures plaatsen en samenwerken met scholen en bedrijven.

Maak gratis jullie non-profit pagina aan via deze link. Zo kunnen jullie deelnemers direct in actie komen. Via Pifworld gaan alle donaties direct door naar de non-profit organisatie. Wij helpen je graag – neem voor meer informatie of vragen gerust contact op met Robert via robert@pifworld.com.