• Loop voor een goed doel

Loop voor een goed doel

Le Champion stimuleert het lopen voor het goede doel. Bij de Saucony Egmond Halve Marathon is het daarom voor iedere deelnemer mogelijk zich in te zetten voor het goede doel. Je loopt dan niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander! Dat kan op een drietal manieren.

1) Donatie bij online inschrijving

De Schaapskooi Bergen
De schaapskooi in Bergen fungeert als nachtverblijf voor de schaapskudde die het duingebied van PWN begraast. De begrazing door de schapen is nodig om het duin open te houden, zodat het ecosysteem in stand blijft. De ontmoetingsruimte bij de schaapskooi is een ideale plek voor jong en oud om meer te weten te komen over de schapen en de natuur in het Noord-Hollandse duinlandschap. Jouw donatie willen we gebruiken om het meubilair in deze ontmoetingsruimte voor jou als gast te vervangen.

Kijk voor meer informatie op www.schaapskooi-bergen.nl

2) Deelname in een goede doelen team
Wil jij met jouw sportieve uitdaging het goede doel steunen? Reserveer een startbewijs bij één van de goede doelen en geef extra betekenis aan jouw prestatie.

 Deelnemende goede doelen 2018 
Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland met een spierziekte is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Stichting Spieren voor Spieren roept daarom iedereen op om tijdens de Egmond Marathon in actie te komen en gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren. Kijk voor meer informatie op www.spierenvoorspieren.nl. 1 team halve marathon en 1 team kwart marathon

 

Meedoen voor het goede doel:
– Door deze sportieve uitdaging aan te gaan vraag je aandacht voor het goede doel;
– Met een online sponsorformulier vraag jij jouw netwerk om je te steunen;
– Op deze manier worden dankzij jouw inzet belangrijke projecten ondersteund.

Enkele voordelen voor jou:
– Lid worden van een team en een leuke manier om iets voor het goede doel te doen;
– Bevoorrechte startpositie;
– Groepsfoto voor de start, de foto is na afloop gratis te downloaden;
– Elke deelnemer ontvangt een speciale herinnering;
– Exclusief gebruik kleed- en doucheaccommodatie;
– Exclusieve toegang tot de verwarmde businesstent;
– Leuk aandenken voor de beste fondsenwervers;
– Eeuwige roem voor jouw goede daad!

Wil je je als goed doel aanmelden voor het goede doelen project van de Saucony Egmond Halve Marathon, klik dan hier voor meer informatie.