• Openbaar vervoer

Openbaar vervoer

Als je met de trein komt, dan raden wij je aan om uit te stappen op NS-station Heiloo en vanaf daar gebruik te maken van de pendelbus. Op het station is bewegwijzering aanwezig om je te verwijzen naar de pendelbussen, waarvan de opstaphalte zich op circa 100 meter afstand van het station bevindt.

De NS-stations Zaandam, Zaandijk, Wormerveer, Krommenie, Uitgeest en Castricum beschikken over ruime parkeerterreinen. Vanaf hier vertrekken treinen naar NS-station Heiloo (zie www.ns.nl). Ook vanaf P+R Alkmaar-Noord kun je in korte tijd naar station Heiloo reizen, waar de pendelbussen naar Egmond aan Zee klaar staan. Voor deelnemers van verder weg, is dit een uitstekend alternatief om Egmond aan Zee zonder problemen te bereiken en te verlaten. Let op! Er rijden geen pendelbussen vanaf NS-station Alkmaar.

Let op! Werkzaamheden tijdens Egmond weekend
Op 14 januari voert ProRail werkzaamheden uit op verschillende trajecten, waaronder tussen Haarlem – Amsterdam Centraal en tussen Amsterdam Centraal – Zaandam. Dit heeft mogelijk gevolgen voor jouw treinreis zoals omreizen via een andere route, extra overstappen of vervangend busvervoer. Ga goed voorbereid op pad en check je reis vanaf 10 dagen voor vertrek via de NS Reisplanner of de NS Xtra app. Kijk kort voor vertrek voor de meest actuele informatie en check ook alvast jouw terugreis.

Geldig vervoerbewijs 
Vergeet verder niet om je OV-chipkaart mee te nemen met voldoende saldo of koop van tevoren je ticket in bijvoorbeeld de e-ticket shop.