• Overige informatie

Overige informatie

Wil je alles weten over de extra’s die wij aanbieden zoals de interessante trainingen en massages of weten welke tips belangrijk zijn ter voorbereiding op de NN Egmond Halve Marathon? Lees dan snel verder.

Sportvoeding

Op zoek naar de beste sportvoeding? Isostar is één van de sportmerken met een uitgebreid assortiment voor iedereen die op zoek is naar producten aangepast aan de specifieke noden die je lichaam heeft om optimaal energie aan te leveren en te verwerken tijdens fysieke inspanningen. Elke fase van de sport heeft specifieke behoeften en daar zijn de Isostar producten op aangepast. Zo zijn er voedingsmiddelen die je gebruikt voor, tijdens en na de training of wedstrijd. Bekijk hier alle Isostar producten, die jou kunnen helpen met een betere prestaties!

Medische verzorging

De medische begeleiding is in handen van het Rode Kruis. Het Rode Kruis is op vele plaatsen langs het parcours aanwezig. Daarnaast is het Rode Kruis ook bij de finish en in Sporthal De Watertoren aanwezig en rijdt de Reddingsbrigade met diverse auto’s op het strand.

Heb je onderweg dringend medische hulp nodig en bevind je je niet bij een Rode Kruis post, dan kun je in geval van nood het spcieale telefoonnummer van het Rode Kruis bellen: 06-30819659.

Massage

NGS200x51Voor en na de loop kun je in Sporthal De Watertoren terecht voor een massage. Een massage duurt gemiddeld 20 minuten. De gemiddelde wachttijd is 45 minuten. Je wordt verzocht een handdoek mee te nemen. De massage wordt verzorgd door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).