• Smart Medal

Smart Medal

Deelnemers aan de NN Egmond Halve Marathon ontvangen dit jaar na de finish een Smart Medal. Dat is een slimme medaille, waarop het persoonlijke hardloopverhaal van de deelnemer is opgeslagen. Zowel deelnemers aan de kwart als halve marathon ontvangen een Smart Medal.

De Smart Medal is een echte medaille, voorzien van een chip. Deelnemers aan de NN Egmond Halve Marathon scannen de chip op de medaille met de gratis Smart Medal-app op hun smartphone. De loper ziet vervolgens aan de hand van foto’s en individuele statistieken zijn NN Running Story: een terugblik op de NN Egmond Halve Marathon en de geleverde prestatie.

Zelf personaliseren
In de NN Running Story van de NN Egmond Halve Marathon kunnen lopers straks onder andere een persoonlijke finishfoto terugvinden. De NN Running Story kan eenvoudig nog verder worden gepersonaliseerd door eigen foto’s toe te voegen. Ook kunnen lopers hun persoonlijke hardloopverhaal direct via social media delen.

Audio
De NN Egmond Halve Marathon is het eerste evenement waarbij de Running Story ondersteund zal worden met geluid. Vergeet dus niet om je geluid aan te zetten bij het bekijken van jouw NN Running Story.

Smart Medal Helpdesk
Lopers die vragen hebben over of problemen ervaren met de Smart Medal kunnen op zondag 12 januari terecht bij de NN Smart Medal Helpdesk. Deze bevindt zich in Sporthal De Watertoren, Watertorenweg 36, 1931 BA Egmond aan Zee. Ook staat het webcareteam van Nationale-Nederlanden klaar om online vragen te beantwoorden.

 

Smart Medal App

Download hier de Smart Medal-app voor iOS 

Download hier de Smart Medal-app voor Android