Sporthal

Kledinginname

Vlakbij de sporthal kun je jouw kleding inleveren of achterlaten. Dit kan op de volgende locaties: 
 • In de tenten voor Sporthal De Watertoren (bewaakt);
 • In de tent op het voetbalveld van VV Egmondia (onbewaakt). 

 • Bij inlevering van je tas voor Sporthal De Watertoren krijg je een sticker op jouw startnummer geplakt en een corresponderend nummer op je tas. Na afloop kun je aan de hand van dit nummer je tas weer ophalen. 

  Kleed- en douchegelegenheid

  Naast Sporthal De Watertoren, op het veld van VV Egmondia, is een grote verwarmde tent geplaatst waar deelnemers zich kunnen omkleden. In de kleedkamers van VV Egmondia, die ook beschikbaar zijn, is zeer beperkte douchegelegenheid aanwezig. De kleed- en doucheaccomodatie die zich in de sporthal bevindt, is alleen beschikbaar voor deelnemers aan de Businessloop (inclusief goede doelen teams). Het is niet toegestaan de sporthal zelf als kleedlocatie te gebruiken. Voor deelnemers aan de Businessloop wordt ook een speciale Businesstent geplaatst naast de sporthal. 

  Runningshirt

  Je kunt, zolang de voorraad strekt, het Saucony Runningshirt kopen in Sporthal De Watertoren. Het speciaal door Saucony ontworpen shirt kost € 27,50,- per stuk (contant en pin betaling mogelijk). Heb je bij jouw inschrijving een shirt besteld, dan krijg je deze in de week voor het evenement thuisgestuurd. Je kunt het shirt dan tijdens het evenement dragen! Wil je jouw shirt ruilen voor een andere maat, dan kan dit zolang de voorraard strekt bij de verkoopbalies in de sporthal. 

  Expo 

  Neem in de sporthal ook een kijkje bij de stands van onder andere Saucony, RunX en NN. Bij RunX kun je bovendien terecht voor de Limited Edition Egmond Buff. Deze multifunctionele (sport) accessoire kun je onder andere gebruiken als muts, nekwarmer, haarband, sjaal of hoofddoek. RunX heeft tevens op de zaterdag voor het event een stand in Hotel Zuiderduin.