Training

Meedoen aan de NN Egmond Halve Marathon is een geweldige loopervaring. Het is een enorme uitdaging om aan deze bekende winterklassieker mee te doen. Ook hier geldt dat een goede voorbereiding essentieel is om optimaal te kunnen genieten van jouw deelname.


Midwinterduinloop
Le Champion organiseert op zaterdag 8 december de Midwinterduinloop in Egmond-Binnen, een prima voorbereiding op de NN Egmond Halve Marathon. Deelnemers kunnen kiezen voor een 7,6 of 16,8 km. De starttijd voor beide afstanden is 11.00 uur. Het parcours door het Noordhollands Duinreservaat bestaat uit verschillende ronden die je, naar gelang de afstand, meerdere keren loopt. In het duingebied volg je verharde en onverharde wegen en kun je tijdens het lopen genieten van de afwisselende natuur. Het duinparcours is vergelijkbaar met het duinentraject dat in de NN Egmond Halve Marathon is opgenomen.

Kijk voor meer informatie op www.lechampion.nl.


Trainingen Running Holland in Amsterdam
Hardloopschool Running Holland organiseert cursussen in voorbereidingen op de 10,5 km en de 21,1 km van de NN Egmond Halve Marathon. De trainingen zijn compleet met veel individuele aandacht een aanwijzingen en worden aangeboden op 7 locaties in de stad en op 4 verschillende niveau’s.