Busreizen

Vanuit heel Nederland reizen groepen naar de NN Egmond Halve Marathon. De ervaring heeft geleerd dat het echt heel comfortabel reist per touringcars. De touringcars worden op loopafstand van Sporthal De Watertoren gestald. Enkele initiatieven worden ieder jaar weer ondernomen en op dit gedeelte van de website belicht.

Wil je ook een busreis onder de aandacht brengen? Neem dan contact op met Le Champion via info@lechampion.nl.
Busreis Eindhoven Atletiek
Op zondag 14 januari 2024 staat de NN Egmond Halve Marathon op het programma. Al een aantal jaren organiseert Eindhoven Atletiek een supergezellige busreis naar deze wedstrijd, waar lopers van vele atletiekverenigingen en loopgroepen graag bij aanhaken. Files en slecht weer zijn echt heel wat draaglijker in een bus, waar je gratis van eten en drinken wordt voorzien. Het vertrek- en aankomstpunt is net als vorig jaren vanaf onze accommodatie. Vertrektijd van de bussen is om 07.30 uur vanuit Eindhoven. Om 16.30 uur vertrekken we weer naar Eindhoven.

Bij deze nodigen we lo(o)p(st)ers/wandelaars/supporters etc. van harte uit om deel te nemen aan deze busreis. De kosten voor deze busreis bedragen slechts € 25,- per persoon, inclusief gratis drankjes en hapjes in de bus. De aanmelding voor de busreis sluit op 31 december 2023. Mocht een van de bussen overbezet zijn, is de volgorde van aanmelden bepalend of je wel of niet mee kunt. Je kunt je inschrijven voor de busreis via deze link. Er is een extra veld waarop je aan kunt geven bij welke vereniging of groep je hoort. Geef s.v.p. duidelijk op bij welke (loop)groep je hoort, zodat we kunnen zorgen dat je in dezelfde bus komt te zitten als je loopmaatjes. De inschrijvingskosten voor de wedstrijd zijn niet inbegrepen. Vergeet jezelf niet in te schrijven voor de wedstrijd! Wacht hier niet te lang mee, want vorig jaar was de limiet voor het maximale aantal deelnemers erg snel bereikt.

Mogen we je ook verwelkomen op 14 januari 2024? Voor eventuele vragen kunnen jullie terecht bij Joop Broeders via joop.broeders@eindhovenatletiek.nl of 06-12422389.
Bus retour Amsterdam-Egmond 21,1 km
Running Holland organiseert een busretour naar de start van de halve marathon in Egmond die op zondag 14 januari 2024 wordt gehouden. De bus vertrekt om 10.00 uur vanaf het Concertgebouw aan het Museumplein.

Meer informatie