Busreizen

Vanuit heel Nederland reizen groepen naar de NN Egmond Halve Marathon. De ervaring heeft geleerd dat het echt heel comfortabel reist per touringcars. De touringcars worden op loopafstand van Sporthal De Watertoren gestald. Enkele initiatieven worden ieder jaar weer ondernomen en op dit gedeelte van de website belicht.

Wil je ook een busreis onder de aandacht brengen? Neem dan contact op met Le Champion via info@lechampion.nl.

Busreis Eindhoven Atletiek


Op zondag 8 januari 2023 staat alweer de NN Egmond Halve Marathon op het programma. Al een aantal jaren organiseert Eindhoven Atletiek een supergezellige busreis naar deze wedstrijd, waar lopers van vele atletiekverenigingen en loopgroepen graag bij aanhaken. Files en slecht weer zijn echt heel wat draaglijker in een bus, waar je gratis van eten en drinken wordt voorzien. Het vertrek- en aankomstpunt is net als vorig jaren vanaf onze accommodatie. Vertrektijd van de bussen is om 07.30 uur vanuit Eindhoven en om 16.30 uur vertrekken we weer naar Eindhoven. Bij voldoende belangstelling laten we ook een bus om 09.00 uur vertrekken vanuit Eindhoven. Deze bus is niet geschikt voor de deelnemers aan de kwart marathon, want deze bus komt daar voor te laat aan in Egmond

Bij deze nodigen we lo(o)p(st)ers/wandelaars/supporters etc. van harte uit om deel te nemen aan deze busreis. De kosten voor deze busreis bedragen slechts € 24,00 per persoon, inclusief gratis drankjes en hapjes in de bus.

De aanmelding voor de busreis sluit op 31 december 2022. Mocht een van de bussen onderbezet zijn, is de volgorde van aanmelden bepalend of je wel of niet mee kunt. Je kunt je inschrijven voor de busreis via www.inschrijven.nl. Er is een extra veld waarop je aan kunt geven bij welke vereniging of groep je hoort. Geef s.v.p. duidelijk op bij welke (loop)groep je hoort, zodat we kunnen zorgen dat je in dezelfde bus komt te zitten als je loopmaatjes.

De inschrijvingskosten voor de wedstrijd zijn niet inbegrepen. Je moet niet vergeten zelf in te schrijven voor de wedstrijd. Wacht hier niet te lang mee, want vorig jaar was de limiet voor het maximale aantal deelnemers erg snel bereikt. Mogen we je ook verwelkomen op 8 januari a.s.? Voor eventuele vragen kunnen jullie terecht bij Joop Broeders via joop.broeders@eindhovenatletiek.nl of 06-12422389.