Verblijf

Spaghetti Arrangement Hotel Zuiderduin

Op slechts 100 meter afstand van het strand van Egmond aan Zee vind je Hotel Zuiderduin. Start jouw voorbereiding een dag eerder met ’s avonds een uitgebreid spaghetti-buffet incl. één consumptie in het hotel-restaurant. In de gezellige pub en sfeervolle bistro kun je terecht voor diverse drankjes. En wil je je spieren even ontspannen? Maak dan vrij gebruik van zwembad, whirlpool en sauna’s (zaterdag tot 23.00 uur en zondag tot 12.00 uur). Alle arrangementen zijn inclusief:

  • Spaghetti-buffet
  • Overnachting (tweepersoonskamer)
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Vrij gebruik van zwembad, whirlpool en sauna’s 
  • Uitchecken op zondag na de wedstrijd (uiterlijk 17:00 uur)

Spaghetti arrangement 1 nacht v.a. € 105,- per persoon

Spaghetti arrangement 2 nachten v.a. € 152,50 per persoon
Contactgegevens Hotel Zuiderduin
Zeeweg 52
1931 VL Egmond aan Zee
Tel: 072-7502000
E-mail: info@zuiderduin.nl
Website: www.zuiderduin.nl

VVV Egmond aan Zee

Wil je jouw deelname aan de NN Egmond Halve Marathon combineren met een weekendje weg met je gezin of zoek je een slaapplaats voor jezelf? De VVV Egmond aan Zee kan voor jou de gewenste accommodatie reserveren. Van hotelkamers tot zomerhuisjes en appartementen, alle vormen van accommodatie zijn door de VVV te bemiddelen en je hoeft zelf maar één telefoontje te plegen. Vanaf ca. € 20,- p.p.p.n. heb je al een eenvoudige kamer met ontbijt bij particulieren.

Speciaal tijdens het NN Egmond Halve Marathon weekend kun je bij de meeste accommodaties na afloop van de halve marathon nog even de kamer gebruiken om te douchen.

Neem voor meer informatie contact op met de VVV Egmond aan Zee via info@vvvegmond.nl of 072-5114284.