Bereikbaarheid

Egmond aan Zee is tussen 8.00 en 18.00 uur afgesloten voor al het binnenkomend auto- en motorverkeer. Wij raden je daarom aan gebruik te maken van de pendelbussen.

Pendelbussen

Er zijn voor de pendelbussen vijf opstapplaatsen in Alkmaar en Heiloo. 

Bestel een buskaartje tijdens het inschrijven voor € 4,95. Buskaartjes zijn daarnaast ook bij vertrek van de bussen voor € 6,- per stuk verkrijgbaar. Kinderen t/m 13 jaar reizen gratis met de pendelbus.

Openbaar vervoer

Als je met de trein komt, dan raden wij je aan om uit te stappen op NS-station Heiloo en vanaf daar gebruik te maken van de pendelbussen. Op het station is bewegwijzering aanwezig om je te verwijzen naar de pendelbussen, waarvan de opstaphalte zich op circa 100 meter afstand van het station bevindt.

Meer informatie over de dienstregelingen van het Openbaar Vervoer is te vinden op:

Auto

Wij raden je aan de auto te parkeren op één van de voorgestelde parkeerplaatsen en vanaf daar met een pendelbus verder te reizen naar Egmond aan Zee.

Busreizen

Vanuit heel Nederland reizen groepen naar de NN Egmond Halve Marathon. De touringcars worden op loopafstand van Sporthal De Watertoren gestald. Bekijk hier alle aangeboden busreizen naar de NN Egmond Halve Marathon.

Wil je ook een busreis onder de aandacht brengen? Neem dan contact op met Le Champion via info@lechampion.nl.