Programma

Programma

Voor hardloopliefhebbers begint het nieuwe jaar in Egmond, tijdens de NN Egmond Halve Marathon op zondag 12 januari 2025. De winterklassieker staat bekend om de strijd tegen de elementen op het uitdagende parcours aan de Noord-Hollandse kust en door het Noordhollands Duinreservaat. De vaak zware weersomstandigheden en het wisselende getij zorgen ervoor dat elke editie weer anders is.

Programma

OnderdeelTijd
Egmond Mini Marathon (Egmond aan Zee)09.50 uur
Kwart Marathon10.25 uur
NN Egmond Heroes Run10.48 uur
Egmond Mini Marathon (Camping Bakkum)11.20 uur
Halve Marathon12.16 uur
*Dit is het voorlopige programma. Zodra het definitieve programma bekend is, zal deze hier worden geplaatst.

Editie 2024

De NN Egmond Halve Marathon vindt altijd plaats op de tweede zondag van januari. In 2024 wordt de 49e editie gehouden op zondag 14 januari 2024. 

Roemruchte historie

In de afgelopen 46 jaar heeft het evenement een heroïsche reputatie opgebouwd. Sneeuw, ijs, regen en storm staan bij velen in het geheugen gegrift, maar soms was het weer mild en lenteachtig. De finale is altijd zwaar, maar dit boeiende aspect maakt deze klassieker tot een evenement waar vele hardlopers elkaar jaarlijks weer terugzien.

Combiklassement

Op zoek naar een extra uitdaging? Combineer dan jouw deelname aan de NN Egmond Halve Marathon met de strandrace Egmond-Pier-Egmond, de grootste ATB-strandrace van Europa. Meld je voor beide evenementen apart aan en je doet automatisch mee aan het Combiklassement.