Egmond Mini Marathon

Ben jij tussen de 4 en 13 jaar en een echte bikkel? Doe dan mee aan de Egmond Mini Marathon! De Egmond Mini Marathon bestaat uit een uitdagend parcours van 1 km met een versie in Egmond aan Zee en op Camping Bakkum. De start in Egmond aan Zee is op het Burgemeester Eymaplein, waarna vervolgens via het centrum naar de officiële finish van de kwart marathon op de Zeeweg wordt gelopen. Ook op Camping Bakkum wordt gelopen over het officiële parcours van de NN Egmond Halve Marathon.

Start en finish (Egmond aan Zee)

De start van de Egmond Mini Marathon (Egmond aan Zee) is op het Burgemeester Eymaplein, waarna het rennen kan beginnen.
STARTTIJD AFSTAND LEEFTIJDSCATEGORIE
09.50 uur 1 km 10 – 13 jaar
09.57 uur 1 km 7 – 9 jaar
10.04 uur 1 km 4 – 6 jaar

Start en finish (Camping Bakkum)

De start van de Egmond Mini Marathon (Camping Bakkum) is vanaf 11.00 uur op Camping Bakkum, waarna het rennen kan beginnen. Kinderen lopen in de categorieen 4 – 6 jaar, 7- 9 jaar en 10 – 13 jaar.
STARTTIJDAFSTANDLEEFTIJDSCATEGORIE
11.00 uur1 km10 – 13 jaar
11.05 uur1 km7 – 9 jaar
11.10 uur1 km4 – 6 jaar

Parcours Egmond aan Zee

De Egmond Mini Marathon heeft een uitdagend parcours van 1 km. Je start namelijk op het Burgemeester Eymaplein in Egmond aan Zee. Vervolgens ren je door het centrum naar de officiële finish van de kwart marathon op de Zeeweg.

Parcours Camping Bakkum

De Egmond Mini Marathon heeft een uitdagend parcours van 1 km over Camping Bakkum, waar ook NN Egmond Halve Marathon later die dag langs komt. Meer informatie hierover volgt.
Parcours Egmond aan Zee 
Parcours Camping Bakkum