Veelgestelde vragen

We zijn in overleg met de Gemeente Bergen tot de conclusie gekomen dat de NN Egmond Halve Marathon op 9 januari helaas niet door kan gaan. De persconferentie van het kabinet in december heeft duidelijk gemaakt dat de huidige coronamaatregelen in ieder geval t/m 14 januari van kracht blijven. Binnen de kaders van deze maatregelen is het niet verantwoord om de winterklassieker te laten plaatsvinden.

Afgelasting 2022

Wat gebeurt er met mijn inschrijfgeld?
Iedere ingeschreven deelnemer krijgt 80% van het inschrijfgeld terug. Het percentage dat wordt gerestitueerd, is gebaseerd op de reeds gemaakte kosten tot het moment van afgelasting. Deze kosten komen voort uit het vergunningstraject dat is aangegaan, coronamaatregelen die zijn uitgewerkt, materiaal dat is aangeschaft en de administratie- en promotiekosten voor het evenement. Wij hebben het maken van kosten zo lang mogelijk uitgesteld.

Het bedrag wordt binnen 6 weken terugbetaald op het bij ons bekende rekeningnummer. Hiervoor hoef je niets te doen.
Wat gebeurt er met mijn bestelde extra's?
De eventuele extra bestelde producten, zoals het Saucony Runningshirt, pendelbusticket en de Medaltab, worden volledig gerestitueerd. Wanneer jij een vraag hebt over jouw Limited Edition Egmond BUFF®, lees je dit in de vraag hieronder.

Het bedrag wordt binnen 6 weken terugbetaald op het bij ons bekende rekeningnummer. Hiervoor hoef je niets te doen.
Wat gebeurt er met mijn bestelde Limited Edition Egmond BUFF®?
Heb je gekozen voor versturen?
Je ontvangt jouw Limited Edition Egmond BUFF® uiterlijk volgende week op het opgegeven adres.

Heb je gekozen voor ophalen?
Je kunt jouw Limited Edition Egmond BUFF® ophalen bij RunX Haarlem of RunX Zaandam. Doordat momenteel alle winkels gesloten zijn, is het belangrijk dat je contact opneemt met een van de RunX winkels. Jouw BUFF® ligt voor jou klaar in de dichtstbijzijnde winkel vanaf jouw opgegeven woonadres. Je kunt contact opnemen om een afspraak te maken.

RunX Haarlem
E-mailadres: info@runxhaarlem.nl
Telefoonnummer: 023-5328756

Openingstijden:
maandag 12.00 - 17.00 uur
dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur
RunX Zaandam
E-mailadres: info@runxzaandam.nl
Telefoonnummer: 075-6315354

Openingstijden:
maandag t/m zaterdag 09.30 - 17.00 uur

Indien je niet in de gelegenheid bent om de Limited Edition Egmond BUFF® op te halen in een van de RunX winkels, kun je deze ook laten opsturen. Hiervoor kun je contact opnemen met een van de RunX winkels in Zaandam of Haarlem. De kosten om de Limited Edition Egmond BUFF® op te laten sturen zijn € 3,50.
 
Wanneer vindt de editie van 2023 plaats?
De volgende editie vindt plaats op zondag 8 januari 2023. 

Contact opnemen

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons dan direct een bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om jouw vraag te beantwoorden.

Stuur ons een bericht