Pacing Team

In samenwerking met de NN Egmond Halve Marathon zal het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner’s World aanwezig zijn om lopers naar hun gewenste droomtijd te hazen op de halve marathon afstand.

Wat is het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner’s World?

Pacers zijn tempobegeleiders, die door hun ruime wedstrijdervaring de afstand, omstandigheden en het tempo perfect aanvoelen. Hierdoor zijn ze in staat heel gelijkmatig naar de finish te lopen. Om jou door de moeilijke momenten heen te slepen, laten zij zich af en toe terugvallen in de groep om je moed in te spreken en voorzien ze je van tips en adviezen van onschatbare waarde. De groepen deelnemers worden verdeeld onder geplande streeftijden. Per groep lopen bij de NN Egmond Halve Marathon minimaal twee pacers mee. Zij zijn duidelijk herkenbaar aan hun witte NN-tenue en aan hun uiting met de streeftijd met de logo’s van Nationale-Nederlanden en Runner’s World erop. Aan je deelname aan het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner’s World team zijn – buiten de gebruikelijke inschrijfgelden voor het evenement zelf – geen extra kosten verbonden.

De juiste streeftijd

De pacers worden verdeeld onder geplande streeftijden. De pacers starten, net als de deelnemers, in de startgolven en startvakken met dezelfde verwachte eindtijd. Ze zijn uiterlijk 20 minuten voor de start in hun startvak te vinden.

Streeftijden
  • 01:35 
  • 01:40 
  • 01:45 
  • 01:50 
  • 01:55 
  • 02:00 
  • 02:05 
  • 02:10 

Heb jij een persoonlijk (loop)doel voor ogen?

Nationale-Nederlanden wil mensen helpen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen. Iedereen loopt voor het bereiken van een persoonlijk doel. Tijdens de NN Egmond Halve Marathon hoef je dit niet alleen te doen. Het Nationale-Nederlanden Pacing Team powered by Runner’s World helpt jou graag met het lopen van het juiste tempo, wat jouw streeftijd ook is. Jouw doel, jouw tempo. Nationale-Nederlanden. Supporter van alle hardlopers.