Training

Pre-Run NN Egmond Halve Marathon

11 december 2021

Wanneer je in training bent voor de NN Egmond Halve Marathon of kwart marathon, mag de Pre-Run NN Egmond Halve Marathon niet ontbreken in je trainingsschema. Op zaterdag 11 december kun je kiezen voor een route van 16,8 of 7,6 km, een ideale voorbereiding op beide onderdelen. Ook als je niet in training bent voor de NN Egmond Halve ­Marathon, ben je natuurlijk van harte welkom bij deze run. Je loopt door het bos, de duinen en over de heide van het Noordhollands Duinreservaat, waar je zomaar een kudde wilde paarden of Schotse Hooglanders kunt tegenkomen.

Klik hier voor meer informatieBereid je in 12 weken optimaal voor onder begeleiding van Michel Butter en Guido Hartensveld

Michel Butter – één van de beste Nederlandse marathonlopers allertijden – en Guido Hartensveld – internationaal hardloopcoach – zetten met TwoZeroNine hun kennis en ervaring in om via online begeleiding de individuele hardloper te voorzien van maatwerk. Le Champion en TwoZeroNine kunnen jou dankzij een unieke samenwerking helpen om optimaal voorbereid aan de start te staan bij de 48e editie van de NN Egmond Halve Marathon.


  • Persoonlijk hardloopschema speciaal gemaakt voor 'Egmond'
  • Inclusief testprotocol, monitoring en feedback
  • Geschikt voor zowel beginnende lopers als wedstrijdlopers
  • Unieke kans om begeleid te worden door een topatleet & topcoach
  • Inclusief een inspirerende hardloopclinic specifiek gericht op 'Egmond'

Investering voor 12 weken
Normaal € 177,00 / voor NN Egmond Halve Marathon deelnemers € 99,00.

Inschrijving
Wil jij van deze unieke begeleiding gebruikmaken? Schrijf je dan uiterlijk 14 oktober in via TwoZeroNine. 

Meer informatie en inschrijven

Trainingsarrangement 'Egmond Stage' A.V. Castricum

Vanaf woensdag 8 september 2021 tot begin januari 2022 organiseert de Atletiekvereniging Castricum voor recreatieve lopers hardlooptrainingen. Deze trainingen, bekend als de AVC-Egmondstage, zijn bedoeld om op 9 januari 2022 bij de NN Egmond Halve Marathon goed voorbereid aan de start te staan.  AVC wil graag zoveel mogelijk lopers in de gelegenheid stellen om zich samen met andere hardlopers goed op de Egmond Halve Marathon voor te bereiden. Samen trainen betekent natuurlijk ook een extra stuk gezelligheid en stimulans. Daarom heeft de Castricumse atletiekvereniging een 'trainingsstage' voor lopers die zich specifiek op die 21,1 km willen voorbereiden.

Tijdstip trainingen
De trainingen vinden plaats op:
- maandag van 19.30 tot 20.45 uur (training op atletiekbaan en op straat voor de langere duurlopen)
- woensdag van 19:30 tot 20.45 uur (training op atletiekbaan)
- zaterdag van 9.15 tot 10.45 uur (training in duinen of op het strand, vertrek vanaf atletiekbaan)

Kosten
Naast de trainingen krijgen de deelnemers aan deze ‘Egmond stage’ bovendien een gratis startbewijs voor de AVC Duin- & Strandloop die begin december op het programma staat. De totale kosten voor de stage bedragen € 80,-. Voor leden van AV Castricum geldt dat ze hier ook aan mee kunnen doen, voor hen gelden deze kosten niet.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Strand- & Duinlopen A.V. Castricum

31 oktober 2021, 5 december 2021 en 2 januari 2022

Ter voorbereiding op de NN Egmond Halve Marathon kun je ook kiezen voor de Strand- & Duinlopen van A.V. Castricum. De start en finish zijn bij de atletiekbaan in Castricum. Het parcours van de diverse afstanden loopt door het prachtige duingebied van PWN en over het strand. Bij de eerst volgende twee loopjes kun je kiezen uit de onderstaande afstanden:

  • 31 oktober 2021: 2,3 km | 4,0 km | 8,8 km (wedstrijd) | 12,4 km 
  • 5 december 2021: 2,3 km | 4,0 km | 10,1 en 15 km (wedstrijd)
  • 2 januari 2022: 2,3 km | 4,0 km | 10,1 km (wedstrijd) en 15 km 

Klik hier voor meer informatie

Trainingen Running Holland in Amsterdam

Hardloopschool Running Holland organiseert cursussen in voorbereidingen op de 10,5 km en de 21,1 km van de NN Egmond Halve Marathon. De trainingen zijn compleet met veel individuele aandacht een aanwijzingen en worden aangeboden op 7 locaties in de stad en op 4 verschillende niveau’s.

Klik hier voor cursussen 21,1 km

Klik hier voor cursussen 10,5 km