Inschrijven Business Run

Inschrijven Business

Meedoen aan de Kwart of NN Egmond Halve Marathon met jouw collega's is dé perfecte manier van teambuilding. Daag jouw team uit om op zondag 12 januari aan de start te staan van de 50e editie van de NN Egmond Halve Marathon. Samen de strijd aangaan met de kilometers, de elementen en met elkaar. Na de finish proost je met jouw collega's en/of relaties in de verwarmde businesstent op jullie prestaties en een onvergetelijke dag. 

Inschrijven

De inschrijving voor de Business Run is gesloten. De inschrijving voor de NN Egmond Halve Marathon 2025 opent medio augustus. 
Businessteam Halve Marathon (uitverkocht!)
€ 550,- (excl. btw)

Inschrijving geopend!
Businessteam Kwart Marathon 
€ 430,- (excl. btw)

Inschrijving geopend!
Informatie over betaling per facatuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden.

Staffelkorting

Bedrijven die meerdere teams afnemen, belonen wij met een korting. Hoe meer teams, hoe hoger de korting. De staffelkorting geldt ook wanneer je teams voor verschillende categorieën en afstanden met elkaar combineert.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting

Businesspakket

Bij afname van het Businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. Als bedrijf krijg je een gunstige startpositie, pendelbustickets, een teamfoto en exclusief toegang tot de businessruimte. Ontdek alle extra's en schrijf jouw team in voor de NN Egmond Halve Marathon.

Bekijk het complete businesspakket

"Egmond is voor ons het startschot van het nieuwe jaar"

- Dura Vermeer

"Sporten verbind en sporten verbroederd"

- Noordwest 

"Een orginele manier om aan relatiemanagement te doen"

- Lingotto

Vragen?

Bij vragen of meer informatie over de Business Run, kun je ons een e-mail sturen.