Dura Vermeer

"Egmond is voor ons het startschot van het nieuwe (hardloop)jaar"

Egmond is voor ons het startschot van het nieuwe (hardloop)jaar. Na de kerstvakantie en Oud & Nieuw kunnen onze collega's hier weer met frisse moed aan het nieuwe jaar beginnen. En wat is er mooier dan een halve marathon over het strand, door de duinen, over de Bloedweg en dan finishen op de boulevard van Egmond? Elk jaar weer een feest! 

Vanuit Dura Vermeer vinden wij het erg belangrijk om tijdens het werk met elkaar te verbinden, maar willen ook de ruimte bieden aan collega’s om dat buiten werktijden te doen. Onze projecten bevinden zich door het hele land waar een grote diverse groep collega's dagelijks al hun energie en ambitie in stoppen. Door mee te doen aan een Business Run kunnen deze collega's met dezelfde passie, een prachtige ervaring met elkaar delen en elkaar op een andere manier ontmoeten dan enkel bij het koffieapparaat.

Daarnaast vinden wij als werkgever vitialiteit erg belangrijk en zien we de NN Egmond Halve Marathon als een mooie stimulans om te gaan hardlopen of er mee door te gaan.

Noordwest

Noordwest heeft vitaliteit hoog in het vaandel staan. Veel van onze medewerkers zijn actieve sporters en een deel hiervan loopt graag hard. Hoe leuk is het dan om samen te sporten, samen te trainen en samen de uitdaging aan te gaan? Want sporten verbind en sporten verbroederd. We zien op de werkvloer dat de afdelingen / diensten samen challenges opzetten om mee te doen aan de verschillende hardloopevenementen van Le Champion. 

Egmond is een uitdagend parcours, wat goed in de smaak valt bij onze medewerkers. Een sportieve uitdaging om het nieuwe jaar goed te beginnen. Je leert collega's kennen, loopt soms samen, je sleept elkaar door de race heen en op de werkvloer kom je elkaar weer tegen. 

Tijdens de NN Egmond Halve Marathon lopen zo'n 50 Noordwesters mee. Het Noordwest oranje kleurt dan de straten, pleinen en de natuur, daar zijn wij trots op!

''Sporten verbind en sporten verbroederd"


Egmond Vastgoedrunners

"Een orginele manier om aan relatiemanagement te doen"

Jaar in jaar uit, vaak onder winterse omstandigheden, lopen de Egmond Vastgoedrunners (Lingotto, BAM en AM), al mee met de NN Egmond Halve Marathon.

De NN Egmond Halve Marathon kun je het beste omschrijven als leuk en uitdagend. Voor ons is het een originele manier om aan relatiemanagement te doen. Eerst samen de run lopen en vervolgens napraten onder het genot van een kopje erwtensoep, bitterballen en een biertje. Dit complete plaatje is wat wij als bedrijven zo leuk vinden aan de NN Egmond Halve Marathon.

Zeker een aanrader voor andere organisaties!