Extra te bestellen

Wil je jouw Egmond beleving compleet maken? Kijk dan hieronder voor de extra opties!

Saucony Runningshirt
Bestel het Saucony Runningshirt voor slechts € 22,50 tijdens jouw inschrijving.  Je kunt kiezen uit een herenshirt (recht model) of een damesshirt (getailleerd model). De shirts zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL.

Limited Edition Egmond BuffLimited edtion Egmond Buff
Bestel de Limited Edition Egmond Buff voor € 16,95 bij jouw inschrijving voor de NN Egmond Halve Marathon of kwart marathon. Deze multifunctionele (sport) accessoire kun je onder andere gebruiken als muts, nekwarmer, haarband, sjaal of hoofddoek. Je kunt ervoor kiezen de Buff te ontvangen per post (€ 3,50,- verzendkosten) of ophalen in Hotel Zuiderduin (zaterdagmiddag) en in Sporthal De Watertoren (zondag). Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Let op! Vergeet in dit geval het bewijs van de bestelling niet mee te nemen. De Limited Edition Egmond Buff is tevens verkrijgbaar in de RunX winkels.

Buskaartje
Om gebruik te kunnen maken van de pendelbussen, is een buskaartje vereist. Je kunt het buskaartje vooraf bij je inschrijving bestellen voor € 3,95. Kaartjes zijn daarnaast bij vertrek van de bussen voor € 5,00 per stuk verkrijgbaar. Kinderen t/m 12 jaar reizen gratis met de pendelbus. Bekijk hier alle informatie over de pendelbussen.

Medaille graveren
Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinneringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Dan kun je na afloop jouw naam en prestatie achterop de medaille laten graveren in Sporthal De Watertoren. Als je vooraf de medaille gravering bestelt, kost deze optie € 7,00. Wanneer je ter plekke beslist om jouw medaille te laten graveren, dan betaal je € 8,50. 

Deelnemers aan de Egmond Mini Marathon kunnen hun medaille personaliseren door een medaille inleg te bestellen. Dit is een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en tijd en krijg je na afloop thuisgestuurd. Wanneer je de medaille inleg vooraf bestelt via het inschrijfformulier, zijn de kosten € 5,50 per medaille inleg. Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Dan kun je hier voor € 6,50 een nabestelling plaatsen.

SMS Service
Wil je meteen de doorkomsttijden weten van een deelnemer? MYLAPS biedt je die mogelijkheid met de MYLAPS SMS-Service. Bekijk hier alle informatie over de SMS Service.

Lid worden Le Champion
Ben jij een échte hardloopfan en wil jij meedoen aan de gaafste hardloopevenementen? Word dan lid van Le Champion en ontvang vier keer per jaar het Le Champion magazine en korting bij diverse speciaalzaken. Daarnaast kun jij als Le Champion lid vooraan starten bij de NN Egmond Halve Marathon. Bekijk hier alle informatie over lid worden.

Donatie goede doel
We hebben dit jaar gekozen voor PWN als ons goede doel. Samen met jou willen we hen nog meer aantrekkelijke locaties geven voor de bijzondere vogels in het duingebied. Maar ook willen zij nog graag een vogelwandelroute maken in het Noordhollands Duinreservaat. Of te wel, er is nog genoeg mogelijk, maar dit kan alleen met de steun van de deelnemers aan de NN Egmond Halve Marathon. Alvast hartelijk bedankt!  Klik hier voor meer informatie over het goede doel.