SMS Service

Wil je meteen de doorkomsttijden weten van je vriend, vriendin, vader, broer, zus of verloofde tijdens de NN Egmond Halve Marathon? MYLAPS biedt je die mogelijkheid met de MYLAPS SMS-Service. Met deze service kan je SMS-berichten van de doorkomsttijden van een deelnemer ontvangen op je mobiele telefoon.

A. Je hebt jezelf nog niet ingeschreven

Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je van de service gebruik wil maken. Je ontvangt direct bij de doorkomst halverwege de halve of kwart marathon je netto tussentijd en ook direct na je finish ontvang je je netto eindtijd. Halverwege en bij de halve marathon op het 15-km punt wordt tevens een voorspelling gedaan van het tijdstip waarop je de finish zal passeren. Deze voorspelling is gebaseerd op de tijden die je op dat moment hebt gelopen. Je ontvangt bij de kwart marathon twee en bij de halve marathon drie SMS-berichten. Je kunt een Nederlands, maar ook een buitenlands mobiel nummer opgeven. Zorg in dat laatste geval dat het nummer begint met 00 + landcode. Kosten € 1,50.

B. Je hebt jezelf al ingeschreven
Ook dan kan je van de service gebruikmaken. Dit kun je in de week vóór het evenement regelen. Het kan echter niet met een buitenlands mobiel nummer. En wanneer je 'blokkeren van mobiele nummers via SMS-diensten' via www.smsgedragscode.nl geactiveerd hebt, zul je geen berichten ontvangen.

Hoe werkt het?
Stuur CC 'startnummer' ON naar nummer 4004. Daarmee abonneer je je op de ChampionChip SMS Service. Als je bijvoorbeeld de doorkomsttijden wilt ontvangen van de deelnemer met startnummer 4321, stuur dan CC 4321 ON naar 4004. Wil je op enig moment geen nieuwe berichten meer ontvangen, stuur dan CC 'startnummer' OFF naar nummer 4004. Per ontvangen bericht betaal je € 0,55.

SMS-update
Wanneer je niet van alle passages op de hoogte gehouden wilt worden, maar wel op enig moment de laatst bekende passage wilt ontvangen, kun je de SMS-update gebruiken. Stuur CC 'startnummer' naar nummer 4004. Je ontvangt dan 1 bericht met de laatst bekende passage. Voor dit bericht betaal je € 0,70.