Sponsors stellen zich voor

Nationale-Nederlanden

Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor ons, want er is maar één Nederlander zoals jij. Iedereen loopt voor het bereiken van een doel. Van een gezonder leven, vrijheid in je hoofd, tot het realiseren van een sportieve prestatie. Het maakt niet uit wie je bent of welke afstand je loopt, wij helpen bij het bereiken van al die persoonlijke hardloopdoelen. Door uit te dagen, aan te moedigen, te begeleiden en mee te juichen na het bereiken van de finish.

Nationale-Nederlanden.
Supporter van alle hardlopers.

Nationale-Nederlanden, onderdeel van NN Group, is in 2014 gestart met sponsoractiviteiten in de hardloopsport. Inmiddels zijn we de trotse sponsor van bijna 60 hardloopevenementen in Europa en Japan, waaronder de NN Marathon Rotterdam en NN Egmond Halve Marathon. Daarnaast zijn we de trotse sponsor van het eerste hardloopteam ter wereld: het NN Running Team. De sponsoractiviteiten zijn erop gericht om mensen te helpen bij het behalen van hun sportieve doelen. Dit gebeurt onder andere door begeleiding met het pacing team en activaties zoals de Hardloopsupporter en het Juichmoment. “Met deze activiteiten willen we lopers stimuleren hun doel te behalen of te vieren dat hun doel is behaald.” aldus Remco Barbier, Manager Branding van NN Group.

Meer informatie

 

Saucony

Wij zijn een puur runningmerk. Hardlopers inspireren ons, zij geven ons nieuwe ideeën, zij dwingen ons tot constante verbetering van onze producten en designs. Hardlopers houden ons gedreven. Zij houden ons gretig. Zij houden ons eerlijk.

Of het nou in een vergaderruimte is of tijdens onze lunch, wij converseren en discussiëren constant over onze sport, onze lopers en onze producten. Wij houden van onze producten, zeker omdat wij er zelf ook op lopen.

Deze focus en passie geven ons de drang om de beste runningschoenen en -kleding te maken. Iedere dag verlaten wij ons werk met het idee dat we het leven van lopers weer een beetje beter hebben gemaakt.

Bij Saucony hebben wij een goede dag als wij zelf gelopen hebben, maar wij hebben een geweldige dag als wij anderen hebben geïnspireerd om te gaan lopen.

Meer informatie

 

BUFF ®

Technolyt is met BUFF® co-sponsor van de Egmond Halve Marathon hardloopwedstrijd. BUFF® staat bekend om haar aanbod aan technische head- en neckwear die bescherming biedt tegen zon, wind en kou. BUFF is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip in multifunctionele headwear, onder meer speciaal ontwikkeld voor hardlopers. 

De multifunctionele accessoires van BUFF® worden gemaakt van naadloos microfiber, dit voorkomt irritatie en jeuk tijdens de inspanning. Het maakt de producten van BUFF® uitermate geschikt voor hardlopers. Ook in het kader van visibility zorgt BUFF® dat je als deelnemer uitstekend zichtbaar bent tijdens de Halve Marathon van Egmond, met opvallende en onderscheidende designs.

BUFF hecht veel waarde aan een hoogwaardige kwaliteit, aandacht voor het milieu, duurzaamheid, het gebruik van hoogwaardige materialen en de ontwikkeling van innovatieve producten. Het merk is inmiddels uitgebreid met een lifestyle collectie met unieke designs, zodat toeschouwers zich ook op een stijlvolle manier kunnen beschermen tegen de elementen.

Meer informatie


 

GP Groot  Wie we zijn. Wat we doen.

GP Groot is een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 750 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel.

Onze stijl van werken is eenvoudig en transparant, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. Ons werkgebied ligt in Noord- en Zuid-Holland en Noord-Nederland. Toch voelen we ons vooral een regionaal betrokken onderneming. Zo is onze bedrijfscultuur. We staan dicht bij onze klanten.

GP Groot is al jarenlang een trouwe sponsor van Le Champion. Bij diverse activiteiten in Noord-Holland ondersteunen wij de organisatie in natura met het op duurzame wijze inzamelen en verwerken van het evenementenafval.

Wil je meer weten over de activiteiten en diensten van GP Groot?

Meer informatie

 

Runner's World

Het leger hardlopers in Nederland groeit nog dagelijks. Diehard en beginneling, solist en samenloper, puber en pensioengerechtigde: in alle soorten en maten draven ze voorbij. Maar welk type ze ook zijn, hardlopers delen één ding. Ze lezen Runner’s World.

Runner’s World is het enige echte vak- en lifestyleblad voor lopers in Nederland en België. Het helpt z’n lezers vooruit met alle mogelijke informatie over marathons, kleding, blessures, voeding, training en meer. Gevat in artikelen en reportages die prestatie en plezier verenigen. Niet voor niets is Runner’s World onder lopers het meest gelezen sporttijdschrift van Nederland en België.

Maar inmiddels is Runner’s World meer dan een maandblad. Het is ook een gemeenschap van sporters met een gedeelde passie. Ze treffen elkaar op het drukbezochte forum van runnersweb.nl, het grootste interactieve platform voor lopers, leveranciers en organisaties.

Meer informatie

 

Buko Infrasupport

Verkeersmaatregelen bij evenementen vragen om maatwerk. Want elk evenement is uniek en iedere locatie is anders. Of het nu gaat om een pleinconcert, een groot festival of een hardloopevenement, met ons innovatieve beleid, vakkennis en jarenlange ervaring zorgen wij samen voor verkeersveilige en representatieve evenementen. We geven gedegen adviezen, maken duidelijke mobiliteitsplannen, vragen de vergunning aan en regelen de uitvoer van begin tot eind. We werken met de nieuwste materialen en controleren alles tot in de puntjes. Overal in Nederland, want met onze acht vestigingen hebben we altijd een locatie dichtbij. 

Wij zijn BUKO Infrasupport, trotse partner van Le Champion.

Meer informatie

  

NH Sport

Wij zijn trotse mediapartner van de NN Egmond Halve Marathon. Met NH Sport doen we live verslag.

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zijn uitgever van de mediamerken NH Sport, NH Nieuws, NH Radio en AT5. Samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. Met NH Sport veroveren wij de harten van Noord-Hollandse sportliefhebbers.

Meer informatie