• Nieuws
  • Live-uitzending NN Egmond Halve Marathon

Live-uitzending NN Egmond Halve Marathon

De NN Egmond Halve Marathon is ook dit jaar weer op verschillende manieren live te volgen. Check hier waar en hoe je de run kunt meemaken.

De NN Egmond Halve Marathon is zondag van 12.00 tot 14.30 uur op televisie live te volgen via NH Sport. NH Sport zendt op zaterdag tevens de strandrace live uit via de website www.nhsport.nl. Beide evenementen zijn daarnaast op de radio en TV live te volgen via de regionale zender RTV 80. Op zondagavond is tenslotte een samenvatting van de NN Egmond Halve Marathon te zien bij NOS Studio Sport.

Televisie
RTV80, de lokale zender van Egmond, zendt de wedstrijd live uit vanaf het strand. TV 80 is in Bergen, Egmond en Schoorl via de kabel analoog te ontvangen op kanaal S12++ of 240 Mhz en digitaal op kanaal 44.

Live-stream
RTV80 en NH Nieuws zenden beiden een live-stream uit van de wedstrijd. 

Radio
RTV80 zendt tevens een live-verslag uit via de radio. Radio 80 is in Bergen, Egmond en Schoorl via de kabel analoog te ontvangen op FM 96.5 en digitaal op kanaal 784.

Langs het parcours
De leukste manier om de NN Egmond Halve Marathon te beleven is natuurlijk nog steeds langs het parcours zelf. In Egmond aan Zee maak je de start en finish mee, op het strand zie je de strijd tegen de zware elementen. Download onze app en bekijk wat waar te zien is.