• Sponsors stellen zich voor

Sponsors stellen zich voor

Saucony
Saucony is trots de nieuwe titel- en hoofdsponsor van Egmond te zijn! Wij zijn een puur runningmerk. Hardlopers inspireren ons, zij geven ons nieuwe ideeën, zij dwingen ons tot constante verbetering van onze producten en designs. Hardlopers houden ons gedreven. Zij houden ons gretig. Zij houden ons eerlijk.

Of het nou in een vergaderruimte is of tijdens onze lunch, wij converseren en discussiëren constant over onze sport, onze lopers en onze producten. Wij houden van onze producten, zeker omdat wij er zelf ook op lopen.

Deze focus en passie geven ons de drang om de beste runningschoenen en -kleding te maken. Iedere dag verlaten wij ons werk met het idee dat we het leven van lopers weer een beetje beter hebben gemaakt.

Bij Saucony hebben wij een goede dag als wij zelf gelopen hebben, maar wij hebben een geweldige dag als wij anderen hebben geïnspireerd om te gaan lopen.

Meer informatie over Saucony vind je op www.saucony.nl.


Noordhollands Dagblad
NHD180x60Noordhollands Dagblad is dé kwaliteitskrant van Noord-Holland. De krant houdt u op de hoogte van al het nieuws en weet wat er bij u in de buurt gebeurt. Dagelijks bevat het Noordhollands Dagblad wisselende thema’s als sport, gezondheid en cultuur en op zaterdag een extra dikke weekendbijlage. Noordhollands Dagblad verschijnt op papier en is digitaal te lezen op mobiele telefoon, tablet en website.

Noordhollands Dagblad verschijnt in acht regionale edities: Alkmaarsche Courant, Dagblad Kennemerland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Waterland, Dagblad Zaanstreek, Enkhuizer Courant, Helderse Courant en Schager Courant. Elke editie bevat (inter)nationaal nieuws en een katern met nieuws uit de eigen regio.

Noordhollands Dagblad wil haar lezers aanzetten tot participeren in de maatschappij. Noordhollands Dagblad is daardoor nauw betrokken bij en zoekt samenwerking met verschillende regionale evenementen en activiteiten die mensen in beweging brengen. We ondersteunen de organisaties met de kracht van ons mediakanaal, met onze kennis en expertise.

Kijk voor meer informatie op www.noordhollandsdagblad.nl.


Runnersworld
RW LOGO_TRANSPDe Runnersworld hardloopspeciaalzaken zijn al meer dan 25 jaar actief in de runningmarkt. Of je nu net begint, hardlopen als tweede sport doet of op professioneel niveau meeloopt, Runnersworld is dé winkel voor elke hardloper. We zijn zowel op lokaal als landelijk niveau aan een groot aantal evenementen als sponsor verbonden. Daarbij mag de Saucony Egmond Halve Marathon natuurlijk niet missen!

Advies
Bij Runnersworld kan iedere loper terecht voor persoonlijk advies, een video-loopanalyse en een uitgebreid assortiment in loopschoenen, -kleding en accessoires. Dit in combinatie met klantvriendelijkheid, deskundigheid, service en passie maakt dat Runnersworld al jaren achtereen door de consument tot de ‘Beste Sportwinkel van Nederland’ is gekozen.

Loopanalyse
Om goed beslagen ten ijs te komen in Egmond zijn een paar goede hardloopschoenen een eerste vereiste. Bij Runnersworld is een uitgebreide loopanalyse een belangrijk onderdeel om tot de juiste schoenkeuze te komen. Advies op maat kan blessures voorkomen en plezier in het hardlopen verhogen.

Kledingadvies
Welke weersomstandigheden tref je in Egmond en welke kleding past hier het beste bij. We adviseren je bij Runnersworld graag over het belang van sportondergoed en de functionele kleding die je hier overheen draagt. Kledingadvies afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften.

Kijk voor mee informatie en jouw dichtstbijzijnde vestiging op: www.runnersworld.nl


GP Groot  Wie we zijn. Wat we doen.
GP Groot is een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 750 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: infra en engineering, inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel.

Onze stijl van werken is eenvoudig en transparant, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. Ons werkgebied ligt in Noord- en Zuid-Holland en Noord-Nederland. Toch voelen we ons vooral een regionaal betrokken onderneming. Zo is onze bedrijfscultuur. We staan dicht bij onze klanten.

GP Groot is al jarenlang een trouwe sponsor van Le Champion. Bij diverse activiteiten in Noord-Holland ondersteunen wij de organisatie in natura met het op duurzame wijze inzamelen en verwerken van het evenementenafval.

Wil je meer weten over de activiteiten en diensten van GP Groot? Neem een kijkje op onze site: www.gpgroot.nl


ISOSTAR
LOGO_ISOSTAR_SPORTS_NUTRITIONIsostar zet zich sinds haar oprichting in 1977 dag na dag in om de sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door de beste voedingsoplossingen aan te bieden en om alle sportbeoefenaars te helpen om zichzelf te overtreffen en hun doel te bereiken.

Isostar blijft zijn gamma voortdurend aanpassen aan de voedingsbehoeften van alle sportbeoefenaars en verbetert onophoudelijk de samenstelling van haar producten. Het is daarbij de bedoeling om optimaal in te spelen op de behoeften van elke sporter voor, tijdens en na de inspanning. Daarvoor dekt Isostar alle behoeften zoals energie, hydratatie, recuperatie en kracht dankzij een uitgebreid assortiment (poeders, repen, tabletten, gels, enz.).

In samenwerking met sportvoedingsspecialisten zet het Onderzoek & Ontwikkelingsteam van Isostar haar inspanningen voort om specifieke innovatieve producten op de markt te brengen, waarvan klinische tests bewezen hebben dat ze een positieve invloed hebben op de sportprestaties.

Voor meer informatie kijk op:  www.isostar.nl


Lidl Nederland
Lidl-Logo_4C_highVoor het vierde jaar op rij is Lidl trotse partner en sponsor van de Saucony Egmond Halve Marathon. Met filialen verspreid over het land, staat Lidl midden in de samenleving en zijn we actief betrokken bij maatschappelijke thema’s waar we een verschil kunnen maken. De ene keer gaat het om een klein lokaal initiatief, de andere keer om een landelijke activiteit. Voor welke manier we ook kiezen, we doen het altijd uit volle overtuiging.

Verantwoord ondernemen in brede zin, is voor Lidl heel logisch. Hierbij spelen klantgerichtheid en eenvoud een belangrijke rol. Klantgerichtheid betekent dat we continu proberen de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en luisteren naar wat er in de samenleving leeft. Daar hoort in toenemende mate een assortiment bij, dat met extra aandacht voor mens, dier en milieu tot stand is gekomen. Eenvoud betekent dat we onze bedrijfsvoering efficiënt en kostenbewust inrichten, waardoor we zuinig omgaan met grondstoffen en energie. Klantgerichtheid en eenvoud bepalen ons dagelijks handelen en zijn de drijvende kracht achter de manier waarop wij verantwoord ondernemen.

Wil je meer weten over onze aanpak kijk dan hier voor ons maatschappelijk jaar verslag: www.lidl.nl/verantwoordelijkheid


Over Jaybird

Jaybird is en consumentenelektronicamerk voor mensen met een actieve levensstijl. Het bedrijf is opgericht in 2006 en heeft het hoofdkantoor in Salt Lake City, Utah. Jaybird maakt premium sport tech-producten om mensen te inspireren actief te worden en hun zo hun leven te verbeteren. Jaybird heeft veel pionierswerk verricht in de markt voor bluetooth headphones en is momenteel één van de leading sport headphone merken in de markt. Jaybird heeft een obsessie voor het leveren van een goede sound die je de hele dag bij je kunt hebben.

Ga voor meer informatie naar www.jaybirdsport.com


Runner’s World
Het leger hardlopers in Nederland groeit nog dagelijks. Diehard en beginneling, solist en samenloper, puber en pensioengerechtigde: in alle soorten en maten draven ze voorbij. Maar welk type ze ook zijn, hardlopers delen één ding. Ze lezen Runner’s World.

Runner’s World is het enige echte vak- en lifestyleblad voor lopers in Nederland en België. Het helpt z’n lezers vooruit met alle mogelijke informatie over marathons, kleding, blessures, voeding, training en meer. Gevat in artikelen en reportages die prestatie en plezier verenigen. Niet voor niets is Runner’s World onder lopers het meest gelezen sporttijdschrift van Nederland en België.

Maar inmiddels is Runner’s World meer dan een maandblad. Het is ook een gemeenschap van sporters met een gedeelde passie. Ze treffen elkaar op het drukbezochte forum van runnersweb.nl, het grootste interactieve platform voor lopers, leveranciers en organisaties.

Ga voor meer informatie naar www.runners-world.nl of www.weekbladpers.nl


Weleda. Puur natuur, net als jij
Niets voelt beter dan jezelf verzorgen met puur natuurlijke verzorgingsproducten zonder synthetische toevoegingen. Want de natuur, dat zijn wij. De natuur weet wat we nodig hebben en brengt ons in balans. Daarom ontwikkelen wij als sinds 1921 gezicht- en lichaamsverzorgingsproducten met uitsluitende natuurlijke ingrediënten. Producten die goed zijn voor jou én voor de wereld, omdat ze op een duurzame manier zijn gemaakt met pure ingrediënten.

Weleda verbindt zich vanaf 1 januari 2018 met veel plezier aan Le Champion. Wij willen op deze manier heel hardlopend Nederland kennis laten maken met de kracht van Arnica Sportverzorging. Arnica Massageolie, het boegbeeld van onze 100% natuurlijke sportverzorgingslijn, versterkt het effect van sportmassage, voorkomt spierpijn en bevordert spierherstel!

Ga voor meer informatie over Weleda en ons Arnica Sportverzorgingsassortiment naar www.weleda.nl


Headline Interactive
Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan. Kijk voor meer informatie op www.headline-interactive.nl.


Trans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.


Spotler
Spotler is een snel groeiende e-mail marketing service provider (ESP) en de nummer 1 software in zijn soort in 2016 volgens de Emerce 100. De (SaaS) software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits none’ ontwikkeld. Zo heeft Spotler specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules die door Blinker en 130 andere partners in de markt worden gezet.

Voor meer informatie, zie www.spotler.com